Op de NOT meegedaan aan de mogelijkheid om een gratis upgrade van youdipity te winnen. Hoe: een gratis account aangemaakt. Zo simpel gaat dat. En ja hoor op 30 januari per mail het bericht:

Yippitydippee!
Van harte gefeliciteerd Ankie! Je hebt één van de gratis Pro Accounts gewonnen! Tot en met eind januari 2014 kun je van alle gereedschappen die het Pro Account je biedt gebruikmaken. We hebben inmiddels je account aangepast.

Je hebt nu geen ‘abonnement’; volgend jaar januari zullen we je een herinnering sturen dat het gratis jaar afloopt, daarna kun je zelf kiezen of je een abonnement neemt op het Pro Account of niet.

Ik heb even gewacht tot ik alle andere werkzaamheden, die persé moesten, had afgerond. Gisteren aan het eind van de carnavalsvakantie ben ik er eens voor gaan zitten. Een eerste probeersel  Pimp your Anspruchslosigkeit . Ik ben een echte doener en gebruiksaanwijzingen zijn aan mij niet besteed. Ik druk op alle knopjes en zie wel wat er van komt en als het dan echt niet lukt dan kijk ik eens wat er onder het knopje vraagteken zit. Complimenten voor het youdipityteam: korte en duidelijke uitleg. Meteen op het doel af. Helemaal mijn ding. De eerste dipity is natuurlijk niet volmaakt, althans bij mij niet, maar het kan ermee door. De tweede is al wat beter. Nu tenminste met echte resultaten Fastenzeit . De derde, ja het werkt verslavend, is voor het Open Huis Karneval in Venedig. Een paar vraagjes beantwoorden, beetje filmpje kijken en een prijsje voor de moeite. Zal wel Haribo worden, zonder geur- en smaakstoffen.

Ik heb zelden lesmateriaal kunnen delen, omdat ik de teksten online binnenhaal en dan ….  tja copywright. Op deze manier mag het wel. Samen delen, een groot goed. Ik ben nog lang niet uitgeprobeerd en alle advies is welkom. Ik streefde niet naar perfectie bij de uitprobeersels, maar wilde weten wat ik er zoal mee kan. Ooit heb ik met de lessenmaker van de OVC een aantal lessen gemaakt. Dat kostte vreselijk veel tijd. Ik besef, dat ik de doelen enz. ook moet formuleren, maar dat komt nog. Eerst even de knopjes onder de knie krijgen.

yy